Waarom kiezen voor kunststof uit Twente?

Het kleinschalige team van Ekkel & Ekkel garandeert persoonlijke en snelle service. Door extra aandacht voor professionele afwerking krijgen onze kunststof producten een duurzamer karakter.

Een keuze voor ons betekent kiezen voor ambacht, duurzaamheid en snelle service. We richten ons vooral op het hoogwaardig afwerken van kunststof kozijnen. Maar we produceren, leveren en plaatsen ook bijpassende producten. Van schuifpui tot voordeur. Haal Ekkel & Ekkel in huis, voor kunststof van ambachtelijke kwaliteit!

Al meer dan 18 jaar werken we in het bouw- en timmervak. Vooral in klein aannemerswerk zijn we ervaren.

Showroom

Showroom

Neem direct contact op
 We maken geen geheim van hoe wij werken. Neem gerust een kijkje in onze showroom te Nijverdal. Daar krijgt u een indruk van hoe mooi woningen worden met kunststof kozijnen. Maak wel even een afspraak. Dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u nemen en de koffie vers klaarstaat….

Garantie

Garantie

Kunststof biedt waarde voor de toekomst. Onze hoogwaardige kunststof profielen blijven jarenlang mooi en onderhoudsarm. Toch bieden we u graag extra zekerheid. Een introductie van de keurmerken waar onze kunststof profielen aan voldoen: VEKA kunststof kozijnen systeem draagt KOMO certificering en SGK goedkeuring voor inbraakwerendheid Voor kozijnen zijn de prestatie-eisen vastgelegd in BRL 0703 Stalen…

Montage

Montage

Twee linkerhanden? Laat het monteren van uw kunststof product(en) aan de vakmannen van Ekkel & Ekkel over. Professionele montage zorgt dat uw gloednieuwe kunststof producten naadloos aansluiten op uw woning. Onze 18-jarige ervaring in de bouw- en timmerwerkenbranche leerde ons alle fijne kneepjes van het vak. Mogen we onze handen uit de mouwen steken voor…