Kunststof Kozijnen

Een nieuw huis aan het bouwen? Uw huidige woning opknappen? Haal dan kwaliteit en duurzaamheid in huis met kunststof kozijnen van Ekkel & Ekkel! In onze werkplaats in Nijverdal produceren we met zorg unieke kunststof kozijnen. Een vakkundige afwerking en extra aandacht leveren prachtige kozijnen op met een luxe uitstraling.


Talloze redenen om te kiezen voor kunststof

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste even voor u opgesomd:

  1. Geld besparend: 
Kunststof kozijnen houden de warmte goed vast, dus een lagere energierekening!
  2. Onderhoudsarm: 
Je hoeft nooit meer te schilderen en doordat kunststof niet elektrostatisch en dus geen stof en vuil aantrekt blijven uw kozijnen er met af en toe een sopje als nieuw uit zien.
  3. Milieubewust: 
Kunststof is recyclebaar en zorgt voor een optimale warmte- en geluidsisolatie.
  4. Betrouwbaar: 
Onze kunststof kozijnen zijn KOMO- en SKG gecertificeerd.
  5. Stijlvol: Kunststof behoudt zijn kleur en glans door de jaren heen. Het is nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen en verkrijgbaar in vele kleuren. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een houtnerfmotief.Combineer meerdere producten


Naast onze kunststof kozijnen, leveren wij ook kunststof rolluiken, schuifpuien en voordeuren. Combineer kunststof kozijnen met deze producten voor nog meer comfort.


Neem direct contact met ons op!


Overtuigd? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. U kunt online vrijblijvend onze offerte aanvragen, langskomen in onze fabriek of een afspraak maken. Wij komen graag bij u thuis langs om u een passend en persoonlijk advies te leveren. Wacht niet langer en kies voor duurzaamheid, stijl en gemak.


Wij komen graag bij u thuis langs om u een passend en persoonlijk advies te leveren. Wacht niet langer en kies voor duurzaamheid, stijl en gemak.

Gratis advies aan huis?

Gratis advies aan huis?

Kom langs in de fabriek

Kom gerust langs in onze fabriek voor meer informatie. Wij maken onze kozijnen op maat, kies ook voor duurzaamheid, stijl en gemak. Vul onderstaande formulier in om zeker te zijn dat we aanwezig zijn.

Vraag nu een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Geef hieronder zo duidelijk mogelijk uw wensen aan.


Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, string given in /home/sofhomeyg/domains/sofhome.nl/public_html/wp-content/themes/ekkelenekkel/kozijnen.php on line 87

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, string given in /home/sofhomeyg/domains/sofhome.nl/public_html/wp-content/themes/ekkelenekkel/kozijnen.php on line 88

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sofhomeyg/domains/sofhome.nl/public_html/wp-content/themes/ekkelenekkel/kozijnen.php on line 89